banner_relatiegeschenk 2022banner mobiel relatiegeschenk 2022

Custom made duurzaam kerstgeschenk

Ben je op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk voor kerst? Iets bijzonders waarmee je medewerkers of opdrachtgevers écht kunt bedanken? Met de Tiny-Trees geef je relaties een sfeervol en duurzaam cadeau.

“Hoe vinden we volgend jaar een kerstgeschenk dat de Tiny-Trees kan overtreffen…?” verzuchtte een van mijn leukste opdrachtgevers.

De Tiny Trees kan ik ook personaliseren – voor bedrijven. Een duurzaam custom made kerstgeschenk, om jarenlang kerstgezelligheid cadeau te geven.

Persoonlijk, creatief, duurzaam kerstcadeau 

De Tiny-Trees kan ik op verschillende manieren personaliseren. Je logo kan subtiel op het doek worden gedrukt of op een bijpassende kerstbal. Ik bedenk graag iets dat écht goed bij jouw organisatie past. Dit kan zowel in grote als kleine oplage. Voor meer informatie, inspirerende voorbeelden of een sympathieke offerte: studio@suseela.nl / 06 1139 5245

Eco-kerstkaart

Ik heb diverse kerstkaarten ontworpen. Waterloos gedrukt met eco-inkt op papier waar geen bomen voor zijn gekapt. Voor bedrijven die de Tiny-Trees als relatiegeschenk geven, kan ik deze eco-kerstkaarten ook custom-made maken.

Eerdere opdrachtgevers:

Universiteit van Amsterdam, Provincie Drenthe, HOYA, Kader Group, Trinamiek, Saar aan Huis, Velux, All-art, Nederlandse Reanimatieraad, Fokus Wonen, JCR Architecten.

Verzending

Het leukste is natuurlijk als jij de Tiny-Trees persoonlijk aan je relatie kunt overhandigen. Maar ik kan ook verzorgen dat het namens jou bij je relatie bezorgd wordt. Waar mogelijk werk ik met de Groene Rijders en een landelijk netwerk van bezorgers per elektrische fiets.

Bestellen voor 15 oktober

Ik kan me goed voorstellen dat je hartje zomer nog niet aan kerst wil denken. Bestellen van personaliseerde Tiny-Trees (met logo) kan maar tot 15 oktober.

Planten van nieuwe bomen

Ook voor de Tiny Trees die custom made maak geldt dat een deel van de opbrengst naar Urgenda en Meer Bomen Nu gaat. Zodat er meer bomen en struiken kunnen worden geplant in Nederland. Voor een groenere planeet. Hoera!

Duurzame kerstboom als wandkleed
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.