banner_relatiegeschenk 2022banner mobiel relatiegeschenk 2022

Custom made duurzaam kerstgeschenk

Ben je op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk voor kerst? Iets bijzonders waarmee je medewerkers of opdrachtgevers écht kunt bedanken? Met de Tiny-Trees kerstboom-wandkleden geef je relaties een sfeervol en duurzaam cadeau.

“Hoe vinden we volgend jaar een kerstgeschenk dat de Tiny-Trees kan overtreffen…?” verzuchtte een van mijn leukste opdrachtgevers.

De Tiny-Trees kunnen we ook personaliseren – voor bedrijven. Een duurzaam custom made kerstgeschenk, om jarenlang kerstgezelligheid cadeau te geven.

Relatiegeschenk kerst: vrouw zit voor de Tiny-Trees kerstboom en pakt een kerstcadeautje uit.
Duurzaam relatiegeschenk kerst met logo

Persoonlijk, creatief, duurzaam kerstcadeau 

De Tiny-Trees kunnen op verschillende manieren gepersonaliseerd worden. Je logo kan subtiel op het doek worden gedrukt of op een bijpassende kerstbal. We bedenken graag iets dat écht goed bij jouw organisatie past. Dit kan zowel in grote als kleine oplage. Voor meer informatie, inspirerende voorbeelden of een sympathieke offerte: studio@suseela.nl / 06 1139 5245

kerstbal met logo. Hangend aan een kerstboom-wandkleed (Tiny-Trees). En hangend aan een kerstgeschenk / relatiegeschenk voor kerst.

Eco-kerstkaart

We hebben diverse eco-kerstkaarten ontworpen. Waterloos gedrukt met eco-inkt op papier waar geen bomen voor zijn gekapt. Voor bedrijven die de Tiny-Trees als relatiegeschenk geven, kunnen deze eco-kerstkaarten ook custom-made gemaakt worden.

Vintage kerstballen hangend aan een dennentak

Eerdere opdrachtgevers:

Universiteit van Amsterdam, Provincie Drenthe, HOYA, Kader Group, Trinamiek, Saar aan Huis, Velux, All-art, Nederlandse Reanimatieraad, Fokus Wonen, JCR Architecten.

Verzending

Het leukste is natuurlijk als jij de Tiny-Trees persoonlijk aan je relatie kunt overhandigen. Maar de Tiny-Trees kunnen ook namens jou bij je relatie bezorgd worden. Waar mogelijk werken we met de Groene Rijders en een landelijk netwerk van bezorgers per elektrische fiets.

Planten van nieuwe bomen

Ook voor de Tiny Trees die custom made maak geldt dat een deel van de opbrengst naar Urgenda en Meer Bomen Nu gaat. Zodat er meer bomen en struiken kunnen worden geplant in Nederland. Voor een groenere planeet. Hoera!

Duurzame kerstboom als wandkleed
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.