banner_relatiegeschenk 2022banner mobiel relatiegeschenk 2022

Custom made duurzaam kerstgeschenk

De Tiny Trees zijn verkrijgbaar in deze webshop. Daarnaast maak ik de Tiny Trees ook op maat voor bedrijven. Met logo of kerstwens erbij bijvoorbeeld. Een duurzaam custom made kerstgeschenk, om jarenlang kerstgezelligheid cadeau te geven. En fijn: omdat ik de Tiny Trees in Nederland maak kan het ook al in kleine oplage.

Persoonlijk, creatief, duurzaam kerstcadeau 

Veel bedrijven zoeken een persoonlijk en creatief relatiegeschenk. Waarmee ze hun relaties écht een bijzonder cadeau geven. Meestal bedenk ik iets heel nieuws, soms maak ik een aanpassing op een product dat ik al gemaakt heb. Zoals de Tiny Trees. Deze duurzame kerstbomen op doek kan ik op een bijzondere manier personaliseren. Er is heel veel mogelijk. En het is niet zo kostbaar als je nu misschien denkt. Contact me gerust voor meer informatie, inspirerende voorbeelden en de staffelkorting: studio@suseela.nl / 06 1139 5245

Planten van nieuwe bomen

Ook voor de Tiny Trees die custom made maak geldt dat een deel van de opbrengst naar Urgenda en Meer Bomen Nu gaat. Zodat er meer bomen en struiken kunnen worden geplant in Nederland. Voor een groenere planeet. Hoera!

Duurzame kerstboom als wandkleed
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.