Verzending

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

Je bestelling wordt verstuurd met PostNL.
Let op; in december is het druk bij de post.
Mocht je niet thuis zijn, dan wordt je pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Heb je het pakket de volgende dag ook gemist? PostNL laat een bericht achter in jouw brievenbus waarop staat waar je de zending binnen 7 dagen kunt afhalen.

Ben je niet vaak thuis? Laat jouw bestelling dan afleveren op je werk, bij familie, vrienden of kennissen. Geef bij het afrekenen een ander bezorgadres op.

Wat zijn de levertijden?

Post NL is druk in december. Houd in december dan ook rekening met een langere levertijd.
Bestellingen worden in ieder geval de volgende dag verzonden. Je ontvangt een track & trace code. Bestellingen mogen ook worden opgehaald in Arnhem. Liefst tussen 18.00 en 20.00 uur. Ophalen is op afspraak: studio@suseela.nl / 06-11395245. (Bestel altijd via de website – ook als je je bestelling wilt ophalen.)

Wat kost verzenden?

Brievenbuspost: € 3,95
Pakket: € 4,95
XL pakket: € 7,95
Ophalen: gratis (Arnhem Noord)

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Jazeker. Kies bij bestellen dan voor de optie ‘Ophalen in Arnhem’

Ophalen kan dagelijks tussen 18.00 – 20.00 uur.
Mail me even om een afspraak te maken.

Studio Suseela
Saksen Weimar Kazerne (kazerne C)
Compagnieplaats 112
6822 NL Arnhem
06-11395245

Kan ik ook een ander afleveradres opgeven?

Natuurlijk, leuk. Ik maak er graag een mooi kerstcadeau van. Met een mooi kerstlint en een persoonlijk handgeschreven kaartje. (Als je dit wilt, laat dan bij het bestellen, helemaal onderaan in het veld ‘notities’ weten welk tekstje je erbij wilt. (Graag 1 of 2 korte zinnen, liever geen hele liefdesbrieven) Dan schrijf ik het in mijn mooiste handschrift op een van mijn kerstkaarten. Die krijg je erbij. Let op dat je het adres invult van degene aan wie je de Tiny Trees cadeau wilt doen.

Kan ik ook een Tiny Trees als cadeau naar iemand laten sturen?

Ja hoor. Bij het plaatsen van de bestelling kun je aangeven op welk adres je de bestelling wilt laten bezorgen.

Retourneren

Hoe stuur ik iets retour?

Stuur een e-mail naar studio@suseela.nl
– vermeld in het onderwerp ‘Retour’
– vermeld het bestel- en factuurnummer
– graag hoor ik de reden van retour (altijd leerzaam!)
– verstuur het artikel in originele verpakking naar

Studio Suseela
Suseela Gorter
Compagnieplaats 112
6822 NL Arnhem

Zorg dat het pakket goed is dichtgeplakt en geef het pakket af op het postkantoor. Bewaar het verzendbewijs met track-en-trace code goed. De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Bij een retourzending per post ben je zelf verantwoordelijk voor deze zending. Je ontvangt een mail zodra ik het pakket retour heb ontvangen. Binnen 3 dagen crediteer ik het aankoopbedrag.

Binnen hoeveel dagen kan ik een artikel retour sturen?

Je mag het product binnen 14 dagen na ontvangst aan me retour sturen. Het product dient dan wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn, in de originele en nette verpakking.

Wie betaalt de retourkosten?

De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Zodra ik het retour gestuurde product in goede orde heb ontvangen, betaal ik het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen aan je terug.

Andere vragen?

Stel ze gerust

Voor al je vragen: studio@suseela.nl
Antwoorden lukt vaak binnen enkele uren.
Bellen kan ook: 06-11395245

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.