banner_ontwerper 2banner mobiel ontwerper3

Ontwerper

De Tiny Trees heb ik (Suseela Gorter) gemaakt omdat het zonde vind om voor een paar weken kerstplezier een boom om te hakken. En ik krijg het ook niet over mijn hart om de kerstboom na kerst op straat te zetten. (Al die kerstbomen zo afgedankt bij de vuilcontainer liggen…) Dan liever een boom die je kunt oprollen en tot volgend jaar kerst kunt bewaren. Wel zo duurzaam.

Mooi, duurzaam en gezellig

Hoewel ik productontwerper ben en graag nieuwe producten ontwerp, weet ik tegelijk dat het beter is al we minder nieuwe spullen kopen. Daarom maak ik dingen die heeeel lang meegaan. Die met veel aandacht zijn ontworpen, van knetterhoge kwaliteit zijn, en in Nederland zijn geproduceerd. Sommige producten verkoop ik in mijn webshop of via design- en museumwinkels. (Stiekem best trots dat m’n blijvende bloemen in de museumwinkel van het MoMA liggen.)

Custom made duurzaam kerstgeschenk

De Tiny Trees zijn verkrijgbaar in deze webshop.
Daarnaast maak ik de Tiny Trees ook op maat. Als duurzaam custom made kerstgeschenk. Met logo of kerstwens erbij gedrukt bijvoorbeeld. Ik heb een superleuke manier bedacht hoe een logo op een bescheiden en feestelijke manier toe te voegen is aan de Tiny Trees. Waarmee je ook als bedrijf een persoonlijk en duurzaam kerstgeschenk kunt geven, dat jarenlang gezelligheid biedt. Eventueel met bijpassende eco-kerstkaart. Dit op maat gemaakte kerstgeschenk kan ook op andere afmetingen (snoezig klein bijvoorbeeld of juist wandvullend groot). Omdat ik de Tiny Trees in Nederland maak, is de levertijd fijn kort en kan het ook al in piepkleine oplage. Bel of mail gerust voor meer informatie: studio@suseela.nl / 06 1139 5245

In opdracht

Ik ben opgeleid tot grafisch ontwerper aan ArtEZ. (1993-1997) Heb sindsdien een ontwerpstudio op een heel groene plek in Arnhem. Werk ook in opdracht. Als grafisch ontwerper, fotograaf, conceptdenker. Liefst voor mensen en bedrijven met een groen hart. Ik stuur je graag mijn portfolio. Opdrachtgevers o.a.: (Uitgeverij Meulenhoff, Uitgeverij Querido, Academie voor Bouwkunst Rotterdam, Provincie Drenthe, Kunst Centraal, VPRO, Universiteit van Amsterdam.)

Eco-kerstkaarten

Ook voor de reeks ‘Organic Cards’ heb ik me verdiept in duurzame productieprocessen. De kerstkaarten zijn waterloos gedrukt met gifvrije eco inkt, op papier waar geen bomen voor zijn gekapt. Bij, naar het schijnt, de milieuvriendelijkste drukker ter wereld. (In Nederland natuurlijk.) Contact me gerust als je meer wilt weten over duurzaam drukwerk.

Aanplant van bomen

Met een deel van de opbrengst steun ik Urgenda en Meer Bomen Nu.
Meer Bomen Nu geeft gratis bomen en struiken weg om klimaatverandering te remmen en de biodiversiteit te herstellen. Dit doen ze met duizenden vrijwilligers en jij kunt ook meedoen.
En Urgenda is de organisatie voor duurzaamheid en innovatie die Nederland sneller duurzaam wil maken. Je kent ze vast en zeker van de Klimaatzaak. Waarbij de rechter de Staat opdraagt om meer actie te ondernemen tegen klimaatverandering. Een fantastische stichting die ik graag support.

Flat Flowers

De Flat Flowers heb ik een aantal jaar geleden bedacht omdat ik geen vensterbanken had en vazen bloemen voor het raam miste. Maandenlang heb ik met veel geduld vazen bloemen gefotografeerd. De bloemen pluk ik veelal rondom mijn studio. De Flat Flowers blijven jarenlang mooi, Blijvende Bloemen dus. De Flat Flowers breng ik in eigen beheer uit. Ze zijn verkrijgbaar in mijn webwinkel en bij diverse design- en museumwinkels wereldwijd.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.