Ontwerper

De Tiny Trees heb ik (Suseela Gorter) gemaakt omdat het zonde vind om voor een paar weken kerstplezier een boom om te hakken. En ik krijg het ook niet over mijn hart om de kerstboom na kerst op straat te zetten. (Al die kerstbomen zo afgedankt bij de vuilcontainer liggen…) Dan liever een boom die je kunt oprollen en tot volgend jaar kerst kunt bewaren. Wel zo duurzaam.

Ook voor de reeks ‘Organic Cards’ heb ik me verdiept in duurzame productieprocessen. De kerstkaarten zijn waterloos gedrukt met gifvrije eco inkt, op papier waar geen bomen voor zijn gekapt. Bij de milieuvriendelijkste drukker ter wereld. Contact me gerust als je meer wilt weten over duurzaam drukwerk.

De Flat Flowers heb ik een aantal jaar geleden bedacht omdat ik geen vensterbanken had en vazen bloemen voor het raam miste. Maandenlang heb ik met veel geduld vazen bloemen gefotografeerd. De bloemen pluk ik veelal rondom mijn studio. De Flat Flowers blijven jarenlang mooi en ik breng ze in eigen beheer uit. Ook verkrijgbaar bij o.a. de museumwinkel van MoMA New York.

In 1997 ben ik afgestudeerd aan de ArtEZ als grafisch ontwerper en sindsdien heb ik een ontwerpstudio, waar ik geheel andere projecten doe. Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen! www.suseela.nl

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.